appetizer

christmas

meat

3 - 4 Servings

10 min

Vitello Tartufo

Een heerlijk Italiaans voorgerecht met een vleugje truffel. Dunne plakjes kalfsfricandeau worden belegd met romige truffelmayonaise en een smaakvolle truffeltopping. Afgewerkt met rode ui en verse rucola. Liever vega? Vervang het vlees door gegrilde aubergine. Simpel, snel en superlekker! 

Ingrediënten

20 g rucola
1/4 rode ui
200 gr gesneden kalfsfricandeau
Peper & zeezout
Optioneel: shiso purple cress

Bereidingswijze

  1. Verdeel de kalfsfricandeau netjes over 4 bordjes. Besmeer ieder bordje met circa ½ eetlepel Truffle mayonnaise
  2. Snipper de rode ui fijn en verdeel over de bordjes. Bestrooi met wat peper, zeezout en maak af met Truffel topping. Garneer met rucola en optioneel wat shiso purple cress voor een frisse touch.
  3. Vega variant: vervang het kalfsvlees door gegrilde plakken aubergine

Laat je inspireren...