bread

sandwich

3 - 4 Servings

10 min.

Carpaccio Wrap

Lekker licht, maar vol van smaak! Deze carpaccio wrap is royaal belegd en krijgt een heerlijke finishing touch met onze Carpaccio Basilicum Sauce. Rol strak op, snijd schuin doormidden en serveer als lunch, borrelhapje of neem mee naar een zomerse picknick in het park.

Ingrediënten

4 wraps
4 x 80 gr carpaccio
10-20 gr rucola
30 gr pijnboompitjes
40 gr geraspte Parmezaanse kaas
Verse basilicum

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de wrap met de Basil Carpaccio Sauce. Snijd de Pomodoro Della Mamma tomaatjes in kleine stukjes.
  2. Verdeel de carpaccio en rucola over de wrap. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, basilicum en de zongedroogde tomaatjes. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper.
  3. Rol de wrap op en snijd schuin doormidden.
  4. De perfecte snelle lunch of voorgerecht. Smakelijk!

Laat je inspireren...