Deze pittige knoflookgarnalen zijn ideaal om te serveren op een zwoele zomeravond! Marineer ze minimaal een uur in onze Marinade sevilla en bak ze vervolgens in het gietijzeren pannetje op de BBQ tot ze heerlijk sissen in hun kruidige saus. Serveer met knapperig stokbrood om lekker in de saus te dippen.

side_dish
3 - 4 Servings
1 u 20 min
Garnalen Pil Pil
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Laat de garnalen minimaal 1 uur marineren in de Marinade Sevilla.
- Giet de Bak- & braadolijfolie in een gietijzeren pannetje (geschikt voor op de BBQ). Verhit de olie tot die begint te borrelen en voeg dan de knofl ook toe.
- Doe de garnalen met de marinade in de olie en verwarm tot ze roze en gaar zijn
- Haal het pannetje van de barbecue en bestrooi met verse peterselie naar smaak.
- Direct serveren met een stukje stokboord voor de beste smaakervaring!