salad

4 - 0 Servings

Italiaanse salade

Een perfect bijgerecht, deze Italiaanse salade. Heerlijk voor bij een stukje vlees of vis! Voor een feestelijke look maak je de salade af met onze Grissini Piemonte en Flower Art. Serveer in een mooie saladeschaal en buon appetito!

Ingrediënten

100 gr Tomaatjes
2 Burrata
85 gr Gemengde Sla
100 gr Parmaham
Zout
20 Kapperappeltjes
75 gr Parmezaanse Kaas
100 gr Pistachenoten
30 gr Verse Basilicum
Citroen(Sap)

Bereidingswijze

  1. Doe 80 gram pistachenoten, de Parmezaanse kaas, basilicum en de Extra vierge olijfolie met basilicum in de keukenmachine en maal tot een pesto. Breng op smaak met zout en wat citroensap.
  2. Meng de sla en de parmaham door elkaar. Roer de pesto door de salade en leg vervolgens de burrata in de schaal. Halveer de tomaatjes en verdeel ook deze over de salade.
  3. Verdeel een klein handje Grissini Piemonte, kapperappeltjes en de Flavor your dressing - Flower art naar wens over de salade. Hak de overige pistachenoten in grove stukken en maak de salade hiermee af.
  4. Geniet ervan!

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten