pasta

Fregula Pasta

Zonnig, kleurrijk en vol karakter! Deze fregula pastasalade is een feestje op je bord, aangemaakt met Extra vierge olijfolie met citroen en een Sinaasappel-passievruchtazijn. Elke hap barst van de frisse, zomerse smaken! Perfect als lichte lunch, bijgerecht of als frisse tegenhanger op een rijk gevulde borreltafel.

Ingrediënten

20 ml Sinaasappel-passievruchtazijn
150 gr gerookte kip
2 nectarines
75 gr gezouten pecannoten
1 passievrucht

Bereidingswijze

  1. Kook de Fregula pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel koud af.
  2. Bereid een dressing door de Extra vierge olijfolie met citroen en Sinaasappel-passievruchtazijn goed te mengen.
  3. Snijd de gerookte kip in blokjes en de nectarines in partjes. Meng de kip, nectarines en pecannoten door de pasta.
  4. Garneer met de dressing en het vruchtvlees uit de passievrucht

Laat je inspireren...