
poultry
4 personen Servings
1,5 uur
Kiprollade
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Leg de kippendijen op een snijplank en sla ze plat. Neem een ruim stuk aluminiumfolie en wrijf dit in met olijfolie naar keuze. Leg de kippendijen naast elkaar in twee rijen op het folie, en zorg dat ze elkaar overlappen zodat er geen openingen zijn.
- Beleg de kippendijen met bovengenoemde producten afhankelijk van welke vulling je kiest. Maak een stevige rol met het aluminiumfolie. Leg deze in een braadslede of op een bakplaat met een extra vel aluminiumfolie.
- Bak de rollade 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Verwijder het aluminiumfolie en bak de rollade nog 15 minuten in de oven.
- Serveer de rollade met de pesto-truffelvulling met de Beetroot Sauce, de rollade met zongedroogde tomaat met de Yellow bell pepper of gebruik de San marzano tomato ketchup bij de rollade met prosciotto-vulling.
- Geniet ervan!