salad

3 - 4 Servings

Salade Caprese

Een van de meest geliefde en eenvoudigste Italiaanse salades om te maken is zonder twijfel de salade caprese. De salade is perfect om te serveren als voorgerecht én bijgerecht. In dit recept geven we er wel nog even speciale draai aan: we toppen de salade af met onze heerlijke Basil carpaccio saus en onze knapperige Pesto topping. Geniet ervan!

Ingrediënten

80 g taggiasche olijven
500 g gekleurde kerstomaten
1 bol buffelmozzarella
Basilicum

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaatjes in vieren. Plaats in een kom en hussel er de Taggiasche olijven en de Tomatenazijn door
  2. Leg de buffelmozzarella in het midden van een mooie schaal en dresseer de gesneden tomaatjes er omheen. Schenk daar vervolgens de Basil carpaccio sauce over.
  3. Garneer tot slot met de basilicum en de Pesto topping

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten