Een heerlijke pizzavariatie uit de creatieve koker van onze eigen kok. Genereus belegd met mozzarella, olijven, champignons, artisjokken en gekookte ham en bestrooid met een geurig pallet aan kruiden.
pizza
3 - 4 Servings
100 min
Pizza Della Mamma
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Los de gist op in het water en meng het met de pizzabloem en het zout. Voeg olijfolie toe en kneed hier een deeg van.
- Laat 90 minuten rijzen onder een vochtige theedoek voor verdere verwerking.
- Verwarm een oven voor op 225 graden. Snijd de artisjokharten doormidden en de champignons in dunne plakken.
- Rol het pizzadeeg uit tot een dunne plak en plaats deze op een bakplaat of bakpapier.
- Besmeer de bodem dun met Salsa della Mamma en bestrooi met mozzarella en Erbe Miste per Pizza. Plaats vervolgens de artisjokken, champignons, gekookte ham en olijven.
- Bak de pizza af in de oven tot de bodem goudbruin en krokant is. Afhankelijk van de oven zal dit 5-10 minuten duren.
- Besprenkel de nog warme pizza met extra vierge olijfolie sommelier Pasta & Pizza voor extra smaak.