Op zoek naar een heerlijk winters gerecht dat ook nog eens snel op tafel staat? Dan is deze pasta met paddenstoelen de perfecte keuze! De combinatie van verse paddenstoelen, Novello extra vierge olijfolie en Bruschetta con olive zorgt voor een ware smaaksensatie.
pasta
3 - 4 Servings
20 min
Pasta met paddenstoelen
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Breng een pan met water aan de kook en kook de Pasta foglie d’ulivo in 14 minuten gaar.
- Meng de Bruschetta con olive met 5 eetlepels warm water. Laat het mengsel 5 minuten wellen. Voeg vervolgens 3 eetlepels Novello extra vierge olijfolie toe.
- Snijd de bospaddenstoelen in stukjes en bak ze gaar in een koekenpan. Giet de pasta af en verdeel het bruschetta mengsel door de pasta heen.
- Verdeel de pasta gelijkmatig over de borden, leg de gebakken bospaddenstoelen erbovenop en garneer met verse, geraspte Pecorino kaas. Voeg tot slot een vleugje Novello extra vierge olijfolie toe als finishing touch