De feestdagen staan in het teken van lekker, maar veel eten. Start daarom je diner met een licht voorgerecht! Deze gerookte eendenborstcarpaccio is daarnaast ook nog eens heel fris door de toevoeging van verse sinaasappel en Extra vierge olijfolie met sinaasappel. Genieten!
poultry
4 - 0 Servings
Gerookte eendenborstcarpaccio
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Snijd de voor- en achterkant van de sinaasappels. Zet de vrucht rechtop en snijd de schil er dik af, zodat het buitenste velletje er ook af is. Snijd de sinaasappels en de eendenborst vervolgens in dunne plakjes.
- Verdeel de sinaasappelplakjes over 4 borden en drapeer de eendenborst eroverheen.
- Meng de veldsla met de Extra vierge olijfolie met sinaasappel.
- Giet de Cumberland Sauce over de carpaccio en garneer met de veldsla en pecannoten.
- Eet smakelijk!