vegetarian

1 - 2 Servings

20min

Gegrilde avocado met tomatensalsa

Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?

Ingrediënten

EVOO Sommelier Salads & Vegetables
4 pomodori tomaten
Stokbrood
2 avocado's
1/2 rode ui
1 takje peterselie

Bereidingswijze

  1. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en haal ze met een lepel uit de schil. Smeer de avocado’s in met EVOO sommelier salads & vegetables en bak circa 5 minuten op de barbecue. Zorg dat de barbecue gesloten is.
  2. Snijd de tomaten en rode ui in blokjes, snijd de peterselie fijn en meng alles door elkaar. Voeg een scheutje EVOO sommelier salads & vegetables en 1 flinke eetlepel Crema di Carciofi e Aglio toe.
  3. Verdeel de tomatensalsa over de borden en leg de avocado’s er bovenop. Maak af met wat Fleur de Sel au Citron Vert. Serveer het gerecht met een stokbroodje met wat Crema di carciofi e aglio.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten