Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.
![Eendenborst met Cumberland Sauce Eendenborst met Cumberland Sauce](http://www.oilvinegar.nl/cdn/shop/articles/recept-eendenborst.jpg?v=1721939437&width=900)
poultry
0 - 1 Servings
2 min
Eendenborst met Cumberland Sauce
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Snijd de vetkant van de eendenborst in ruiten. Bak zonder vetstof op de vetkant circa 7 minuten totdat die mooi bruin is. Draai hem vervolgens om en bak nog 3 minuten. Haal de eendenborst uit de pan en laat op een warm bord 10 minuten afgedekt rusten. Serveer met de Cumberland Sauce.
- Lekker in combinatie met het bijgerecht; frietjes met Truffle Powder en parmezaan.
- Bak de frietjes en plaats vervolgens in een grote schaal. Verdeel er de Truffle Powder en vers geraspte Parmezaanse kaas over en geniet!