poultry

3 - 4 Servings

30 min

Traditionele Kip Piri-Piri

Masseer je kippetjes goed in met deze heerlijke mix van knoflook, paprika, citroen en chili en jij hebt in no time de Piri-Piri op je bord liggen zoals de Portugezen ‘m eten.

Traditioneel wordt kip Piri-Piri geserveerd met een hele simpele maar ontzettend lekkere tomatensalade. Mix wat tomaten met dungesneden ui, oregano, zeezout, olijfolie en onze Piri-Piri-azijn. Portie knapperige frietjes erbij en niks meer aan doen

Ingrediënten

2 el Piri Piri spices
200 ml
75 ml Whisky
4 Kleine Kippen Of Haantjes
10 Rijpe Vleestomaten
2 Zoete Witte Uien
50 ml Piri Piri Azijn
50 ml
10 takjes Peterselie
800 g Grote Aardappelen

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten