Salade Caprese

Salade Caprese

3 - 4 personen
30 min
Een van de meest geliefde en eenvoudigste Italiaanse salades om te maken is zonder twijfel de salade caprese. De salade is perfect om te serveren als voorgerecht én bijgerecht. In dit recept geven we er wel nog even speciale draai aan: we toppen de salade af met onze heerlijke Basil carpaccio saus en onze knapperige Pesto topping. Geniet ervan!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • Basil Carpaccio Sauce
  • Pesto topping
  • 80gr Taggiasche olijven
  • 500gr gekleurde kerstomaten
  • 3el tomatenazijn
  • 1 bol buffelmozzarella
  • Basilicum

Methode

  1. Snijd de tomaatjes in vieren. Plaats in een kom en hussel er de Taggiasche olijven en de Tomatenazijn door
  2. Leg de buffelmozzarella in het midden van een mooie schaal en dresseer de gesneden tomaatjes er omheen. Schenk daar vervolgens de Basil carpaccio sauce over.
  3. Garneer tot slot met de basilicum en de Pesto topping