Recepten

    • Gerookte Taleggiokaas
      Porties 3 - 4

      Gerookte Taleggiokaas

      Sweet dreams are made of cheese! Dit pannetje met gesmolten Taleggio is een klein kaasfeestje. Een sterke, lichtzoete roodschimmelkaas. Smelt het in zo'n schattig ovenschaaltje en maak af met de goddelijke Barolo e Tartufo: een zoete Balsamico, gemaakt met Barolowijn en zomertruffel.

      Lees meer
    • Bistecca Alla Fiorentina
      Porties 3 - 4

      Bistecca Alla Fiorentina

      De T-Bone steak is de crème de la crème van de steaks. Wrijf het vlees aan beide kanten goed in met Siciliaanse dipperkruiden en een beetje zeezout. Knapperig en gekruid van buiten, rood vanbinnen. Precies wat je wil.

      Lees meer
    • Pasta trofie primavera
      Porties 3 - 4

      Pasta trofie primavera

      Trofie klinkt als een prijs, maar het is een Italiaanse pastasoort. Traditioneel wordt het gegeten met pesto alla Genovese, maar onze kok Ralph kwam met een fijne variant op dat klassieke gerecht en maakte hem met primavera groenten en citroenpesto.

      Lees meer
    • Gegrilde Dorade
      Porties 3 - 4

      Gegrilde Dorade

      Dorade is een smaakvol visje uit het Middellandse Zeegebied. Met een grillrooster, citroen, peterselie en citroenpesto maak je binnen no time een heerlijk gezond gerecht op de barbecue.

      Lees meer
    • Gegrilde groenten
      Porties 3 - 4

      Gegrilde groenten

      Salmoriglio is een traditionele Siciliaanse saus die het allerbeste smaakt als je hem zelf hebt gemaakt. Druppel de saus over vers gegrilde groenteplakken en je hebt een voedzaam barbecue-gerecht om je vingers bij af te likken.

      Lees meer
    • Gegrilde Radicchio
      Porties 3 - 4

      Gegrilde Radicchio

      Deze gegrilde radicchio-salade is een blijvertje. De licht bittere smaak van de radicchio gaat perfect samen met de volle smaak van pittige pecorino, geroosterde noten en zoete Balsamico. Niets zo welkom bij een barbecue als een origineel groentegerecht. .

      Lees meer
    • Gevulde courgette
      Porties 3 - 4

      Gevulde courgette

      Deze kleine courgettehapjes zijn gevuld met tomaat-amandelpesto en zachte ricotta. Zo gemaakt ook; tien minuutjes op de barbecue en ze zijn klaar om te eten. Het perfecte hapje tussen twee gerechten in.

      Lees meer
    • Salade Van Gegrilde Portobello
      Porties 3 - 4

      Salade Van Gegrilde Portobello

      Deze salade met gegrilde portobello is een smaakvol en gezond bijgerecht. Marineer deze giga kastanjechampignon (want meer dan dat is het eigenlijk niet) met knoflook en tijm, gril ze even op de barbecue en serveer met truffelsalsa, rucola en geroosterde pijnboompitjes. Bon appétit!

      Lees meer
    • Gegrilde Zoete Aardappel
      Porties 3 - 4

      Gegrilde Zoete Aardappel

      Zoete aardappel: wij houden ervan. Zeker als ze zacht gepoft zijn op de barbecue. Je brengt ze daarna heerlijk op smaak met kaasdipper. Yep, je leest het goed. Onze dippers zijn niet alleen geschikt om dips mee te maken, maar ook om je eten mee te kruiden. Win-win!

      Lees meer
    • Vijgenspiesjes van de BBQ
      Porties 3 - 4

      Vijgenspiesjes van de BBQ

      Wikkel een plakje pancetta om een verse vijg, prik op een spies en serveer na het grillen met een dikke, stroperige vijgenbalsamico. De combinatie van het zoute spek en de zoete vijgenbalsamico is een feestje voor je zintuigen.

      Lees meer
    • Italiaanse Crostini
      Porties 3 - 4

      Italiaanse Crostini

      Deze gepofte auberginespread is het lekkerste smeersel van de zomer. Als de aubergine gepoft is, meng je het vruchtvlees met verse peterselie, gedroogde pastakruiden, rodewijnazijn, extra vierge olijfolie en een flinke snuf zeezout. Serveer op een knapperige ciabatta.

      Lees meer
    • Gegrilde ananas met kokosijs
      Porties 3 - 4

      Gegrilde ananas met kokosijs

      Wie zegt dat de barbecue alleen gereserveerd is voor vlees? Als je er eenmaal een ananas op gegrild hebt, zit je volledig met je hoofd in de tropen. Je serveert 'm met een ingekookt sausje van ginger beer, roze peper, mangochutney en een fikse bol romig kokosijs.

      Lees meer