Recepten

    • Porties 3 - 4

      Gemarineerd buikspek

      Buikspek is lekker, maar buikspek gemarineerd met Beer Vinegar is pas écht lekker! Maak indruk met dit overheerlijke gemarineerde vlees, dat al langzaam aan het garen is wanneer de eerste barbecue-gasten binnenkomen. Een ware hit!

      ...  Lees meer
    • Porties 4 - 5

      Groene asperges en bimi

      Deze lekkere mix van groene groentes is wat ons betreft een onmisbaar bijgerecht voor bij de barbecue: groene asperges en bimi. Smaakt heerlijk bij zowel vlees en vis en kan koud en warm geserveerd worden.

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Pulled Jackfruit Burger

      Smaakvol en veelzijdig: dat is jackfruit! Verras je gasten met een vegetarische variant op de ‘pulled pork’ burger. Deze jackfruit burger is rokerig van smaak en heeft een fijne bite. Wat ons betreft de állerlekkerste vegaburger ooit, yummie!

      ...  Lees meer
    • Porties 0 - 1

      Portobello carpaccio met Truffle Soy Sauce

      Een carpaccio doet het altijd goed tijdens de feestdagen. Wil je een keer iets anders dan een rundercarpaccio of heb je vegetarische gasten? Verras ze dan met deze heerlijke portobello carpaccio met Truffel Soy Sauce. Maak het af met onze Premium Truffle Mayonaisse, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola en je hebt een heerlijk voorgerecht!

      ...  Lees meer
    • Porties 0 - 1

      Eendenborst met Cumberland Sauce

      Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Lemon & Gin Cheesecake

      Zoetekauwen opgelet! Deze cheesecake is een ware smaaksensatie om een diner mee af te sluiten. Garneer met de friszoete Lemon & Gin Marmelade en blauwe besjes en het feest is compleet! Een dessert waarmee je jouw gasten echt omver kunt blazen.

      ...  Lees meer
    • Porties 0 - 1

      Veggie pastasalade met rode biet

      Een heerlijke salade met linzenpasta, spinazie, geitenkaas, walnoot en rode biet. 100% vegetarisch en supergezond! Dankzij de exclusief bij Oil & Vinegar verkrijgbare ""Pure Food Inside"" glazen potten ben je altijd gezond onderweg! Maak één van onze vele lekkere salad in a jar-recepten, of mix zelf je favoriete ingrediënten. Supermakkelijk, je hoeft alleen de glazen pot te vullen en dan blijft de salade lekker fris. Heerlijk voor in de pauze, onderweg of bij de picknick, en nog gezond ook. Smakelijk!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Foglie D'Ulivo

      Pasta in de vorm van olijvenblaadjes met een heerlijk romige olijvensaus. Deze Siciliaanse pasta gaat bijzonder goed samen met een eenvoudige en toegankelijke saus van gemengde olijven en zongedroogde tomaten. In 20 minuten een smaakvolle traditioneel Italiaanse maaltijd op tafel! De olijfboom staat symbool voor het Italiaanse landschap, niet gek dus dat de vorm van het olijfblad ook als inspiratiebron werd gebruikt voor pasta. De kleur van de pasta komt door de toevoeging van spinazie aan het deeg. Buon Appetito!

      ...  Lees meer
    • Porties 7 - 8

      Macarons aux Olives

      Bij een romantisch etentje, hoort een romantisch dessert.. En wat dacht je van deze overheerlijke Macarons met olijven?

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Gegrilde ananas met kokosijs

      Wie zegt dat de barbecue alleen gereserveerd is voor vlees? Als je er eenmaal een ananas op gegrild hebt, zit je volledig met je hoofd in de tropen. Je serveert 'm met een ingekookt sausje van ginger beer, roze peper, mangochutney en een fikse bol romig kokosijs.

      ...  Lees meer
    • Porties 0 - 1

      Aloha Shrub

      Zomerser kunnen we ze niet maken: deze cocktail van kokoswater, triple sec, passievruchtazijn, wodka en ananassiroop geeft het echte tropische vakantiegevoel! Shrubs zijn cocktails op basis van azijn, bruiswater en/of verse ingrediënten als munt, framboos, citroen of basilicum. Speciaal voor Oil & Vinegar heeft Tess Posthumus - beter bekend als 's werelds beste vrouwelijke bartender - haar favoriete azijnen gebruikt voor het maken van shrubs.

      ...  Lees meer
    • Porties 7 - 8

      Cakerol

      Ben jij op zoek naar dat perfecte toetje om je paasdiner goed af te sluiten? Verzamel dan snel je bakspullen bij elkaar en maak deze frisse Cakerol met Rose Petals Jam en Limoncello Vinegar. Een ware traktatie!

      ...  Lees meer