Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fruitazijn van Oil & Vinegar

 

Fruitazijn van Oil & Vinegar is azijn gemaakt van écht vruchtvlees en vruchtensap. Dat geeft het een friszoete, pure smaak. We hebben meer dan 15 soorten fruitazijn in ons assortiment. Eén voor één unieke azijnen met een eigen smaak. Met deze smaakmakers kun alle kanten op in de keuken: van saladedressings tot desserts en van cocktails tot marinades!

 


Fruitazijn als saladedressing

Fruit is erg geschikt voor het maken van lekkere azijnen. Daarom vind je van bijna elk soort fruit wel een azijn in ons assortiment. En veelzijdig dat ze zijn! Wat dacht je van een friszoete saladedressing? Fruitazijn combineert erg goed met extra vierge olijfolie. Ken jij bijvoorbeeld de combinatie vlierbloesem-limoenazijn met citroenolie? Heerlijk in een salade met geitenkaas en wat walnoten. Voor een perfecte saladedressing meng je 2 delen olijfolie met 1 deel azijn.

 

Cocktail met fruitazijn

Fruitazijn is dankzij de friszoete smaak ook heerlijk in een drankje. Leng wat fruitazijn aan met spa rood of Prosecco en je hebt een heerlijk zomers drankje! Het zuurzoete geeft nét dat beetje extra. Naast zoete toepassingen zul je verstelt staan van wat er mogelijk is met sommige fruitazijnen. Neem onze cranberryazijn: een topper voor marinades en het glaceren van vlees! Experimenteer er op los en gebruik onze smaakvolle fruitazijnen om jouw gerecht naar een hoger niveau te tillen.
 


Vruchtenazijn met écht fruit

We onderscheiden fruitazijnen van fruitpulp én fruitsap. De pulpazijnen kun je herkennen aan de troebele kleur en het ingrediënt ‘pulp’. De pure fruitpulp bevat echt vruchtvlees, wat de azijn een volle, pure smaak geeft. Neem bijvoorbeeld onze populaire mango-azijn. Deze pulpazijn is een frisse, fruitige azijn, gemaakt met maar liefst 35% mangopulp. Een explosie aan smaak! Onze fruitazijnen gemaakt van vruchtensap zijn niet troebel, maar wel minstens zo lekker. Deze frisse azijnen zijn veelal gemaakt van écht fruitsap en zonder toegevoegde geraffineerde suikers. Puur en alles op natuurlijke basis.

 

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren