7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geef een BBQ-cadeau van Oil & Vinegar

 

Een barbecueliefhebber maak je pas echt blij met een BBQ-cadeau. Met onze verwenpakketten vol kwaliteitsproducten zit je altijd goed. Zo geef je altijd een complete barbecue-ervaring cadeau om een hele zomer (en misschien wel winter) eindeloos te variëren. Nog leuker: deze barbecue cadeaus zijn ingepakt in een luxe cadeaudoos. Dat wordt een surpriseparty bij het uitpakken.  

 

 

Een BBQ-cadeaupakket vol verrassingen

Is jouw broer, collega, vriend of geliefde een echte BBQ-liefhebber? Dan zit je goed met een BBQ-cadeaupakket van Oil & Vinegar. Al onze BBQ-cadeaus zijn gevuld met prachtige Oil & Vinegar-producten die gemaakt zijn om mee te barbecueën. Denk aan verrassende marinades voor het vlees, perfecte zelfgemaakte kruidenboter en heerlijke dips.

 


BBQ-cadeaus van kwaliteit

Er is niets mis met de klassieke barbecue, maar het leuke is dat je er alle kanten mee op kunt. Serveer verrassende barbecuesalades on the side en grill eens meer dan alleen je vlees. Groenten, kazen of vis zijn ook zeer geschikt voor op de grill. Met de BBQ-cadeaus vol kwaliteitsproducten van Oil & Vinegar til je de barbecue naar een hoger niveau! Neem bijvoorbeeld één van onze Whiskey-pakketten met Whiskey Vinegar: dé perfecte basis voor een marinade.

 

 

Voor iedere BBQ-liefhebber een cadeau

Ben je op zoek naar een kleinigheidje of juist een groot cadeau? Bij Oil & Vinegar hebben we BBQ-cadeaus in verschillende prijsklassen. Zo kun je altijd een cadeau geven dat bij je past. Kom je er toch niet helemaal aan uit? Met een cadeaukaart kan jouw ontvanger zelf iets uitkiezen. Deze kaart kun je opwaarderen van € 10,- tot € 150,-. Wil je zelf een cadeaupakket samenstellen? Bezoek de dichtstbijzijnde winkel en vraag naar de mogelijkheden voor jouw ideale BBQ-cadeau.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren