Oil & Vinegar Leiden

Oil & Vinegar Leiden

Vestiging: Leiden

Na 18 jaar wensen onze franchinemers van de Oil & Vinegarwinkel in Leiden (Haarlemmerstraat) de exploitatie over te dragen. Heeft u interesse in voortzetting en overname van de exploitatie van de Oil & Vinegarwinkel, dan kunt u contact opnemen met de heer E. Loontjens (eloontjens@oilvinegar.nl) (Oil & Vinegar) of rechtstreeks met onze franchisenemer, de heer B. Vlasblom (Leiden@oilvinegar.nl).

Bennie & Renate Vlasblom 

Events & Acties

 • Private Shopping

  Wilt u op uw gemak, zonder dat er andere klanten in de winkel zijn, bij ons een momentje rustig en veilig komen winkelen? Dat kan! Sinds deze week bieden wij u 'Private shopping' aan.
  Buiten de reguliere openingstijden van de winkel, namelijk op woensdag, donderdag of vrijdag kunt u een momentje voor uzelf reserveren tussen 18.00 en 20.00 uur.
  Of u dat moment nou benut om alvast uw kerstinkopen te doen, wat leuke Sinterklaascadeautjes voor de (klein-) kinderen aan te schaffen of een culinair eindejaarsgeschenk voor uw bedrijf/organisatie wilt uitzoeken. Wij helpen u graag met uw keuze (als u dat wil), of laten u met rust zodat u lekker kunt genieten van alle nieuwe producten die wij voor dit najaar hebben ingekocht.
  Bel of mail ons voor een afspraak.
 • Proeverijen

  In onze winkel kunt u elke iedere dag terecht om de lekkerste mediterrane producten te proeven. Daarnaast organiseren we regelmatig grotere thema-proeverijen. We maken dan speciale lokaal georiënteerde gerechten, bijvoorbeeld Spaanse Tapas of Griekse Mezze, welke u in onze winkel beslist eens moet proeven. Een ware culinaire belevenis! Houd u deze pagina met planning van proeverijen in de gaten. Natuurlijk bent u van harte welkom om te komen proeven…

  Graag tot ziens!

 • Acties

  Op dit moment hebben we geen lopende acties. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe aanbiedingen en acties.

 • Summary 3

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.30
Zondag 13.00 - 17.00

Bereken route klik hier

Aangepaste openingstijden

-

 • Kerstpakketten B2B

  Bekijk direct onze inspiratie folder link


  Wij denken graag met je mee!

  Geheel naar wens met zorgvuldige aandacht en voor het gewenste budget stellen wij een geschenkpakket samen. Natuurlijk feestelijk verpakt!
  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze winkel.

  Oil & Vinegar Leiden
  Telefoon: 071-513 64 55
  E-mail: leiden@oilvinegar.nl

  Klantreferenties
  ABN AMRO regio Bollenstreek
  LUMC
  Rijnland Ziekenhuis Leiderdorp

Vacatures

 • Culinaire job?

  Er zijn op dit moment geen vacatures voor onze winkel.

Contact