15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kookpakket cadeau

 

Op zoek naar een cadeau voor een echte thuiskok? Met een kookpakket cadeau van Oil & Vinegar weet je zeker dat jij de ontvanger blij maakt! Niet alleen zijn alle producten in onze kookcadeaus met zorg en liefde samengesteld. Ze zitten ook nog een in een luxe cadeaudoos. Zowel een verrassing als een verwennerij om nog lang van na te genieten!

 

Een kookpakket van kwaliteit

Heb jij een geliefde, een goede vriend of een familielid die dol is op koken? Oil & Vinegar helpt jou om het perfecte cadeaupakket te vinden. Onze geschenksets zijn samengesteld zodat iedereen er gelijk mee in de keuken kan! Ze zijn altijd gevuld met onze eigen kwalitatieve producten, zoals onze Bak & Braad olijfolie, handgemaakte pasta’s en truffelproducten recht uit Italië. Niet zomaar een cadeau, maar een cadeau waarvan jouw thuiskok wéét dat het goed is.

 

Leuke kookcadeaus

 

Er is weinig zo gezellig en waardevol als samen koken en lang tafelen. Met de geschenksets van Oil & Vinegar kun je een ervaring voor thuis cadeau geven. Van prachtige ingrediënten voor een échte Italiaanse pasta della mamma tot een luxe Truffelpakket. Een perfect cadeau voor de thuiskok.

 

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren