Toggle Nav
open icon Toggle Nav Winkelwagen

Geef jouw lente smaak

De lente komt eraan! We kunnen eindelijk weer zonder jas naar buiten, het zonnetje schijnt volop in huis en we vieren Pasen. Dat wordt genieten van een heerlijk ontbijt, een brunch of een Paasdiner met het gezin.  


Oil & Vinegar geeft jouw lente graag smaak. Ontdek onze producten voor een smaakvol begin van het voorjaar!


Shop nu jouw favoriete Paasproducten


Nieuw: Mango Vinaigrette


Breng de zon in huis én op je bord met deze kant-en-klare Mango Vinaigrette met met Spaanse wijnazijn. Deze exotische smaakmaker past geweldig goed in salades waarin avocado en kip de hoofdrol spelen. Daarnaast is deze vinaigrette ook verrassend lekker om een gerecht mee af te werken.

De Mango Vinaigrette past perfect bij:

  • Kip
  • Gebakken witvis
  • Ceviche
  • Poké Bowl

Ontdek onze culinaire paascadeaus



Combi-deal: Aardbeien-rabarberazijn & Extra vierge olijfolie Basilicum

 

Ken je onze aardbeien-rabarberazijn al? Het zoete van de aardbeien biedt een mooi tegenwicht aan het zuur van de rabarber. Een echte culinaire topcombinatie. Combineer deze specialiteit eens met Extra Vierge Olijfolie Basilicum voor een culinaire saladedressing. Ze zijn nu als combi-deal te koop!

Shop combi-deal

Recept tip: Limoncello Meringue taart



8 - 10 personen | Bereidingstijd: 30 min


Ingrediënten

  • 200 gr. Amaretti koekjes
  • 200 gr. Roomboter
  • 50 gr. Crema di mandorele
  • 100 ml. Limoncello-azijn
  • 150 ml. Sinaasappelsap
  • 150 gr. Suiker
  • 3 st. Eieren
  • 3 st. Eiwitten

Methode

  1. Verkruimel de amaretti koekjes in een keukenmachine. Smelt vervolgens 100 gram roomboter in een pan en meng die met de verkruimelde koekjes en de crema di mandorele. Druk het mengsel plat op de bodem van een bakvorm en laat opstijven in de koelkast.
  2. Verwarm dan 100 milliliter limoncello-azijn samen met het sinaasappelsap en 100 gram roomboter. Roer drie eieren met 50 gram suiker tot een geheel. Meng het nog warme limoncello-azijn mengsel samen met de eierenmix. Roer het geheel au-bain marie tot er een dikke crème ontstaat. Laat die vervolgens afkoelen in de koelkast.
  3. Klop de eiwitten samen met 100 gram suiker tot er stijve pieken ontstaan. Haal de taartbodem uit de koelkast en giet hier de crème van limoncello-azijn op. Verdeel de losgeklopte eiwitten over de taart en brand die tot slot mooi bruin.

Pak uit met onze paasrecepten



Lamsbout met aubergine


Paasfeest of niet, een goed gemarineerde lamsbout wordt áltijd gesmaakt.


Dressing Van Limoncello-Azijn


Deze limoncello vinegar dressing lift elke salade naar een hoger niveau én je maakt ‘m in een handomdraai.



Krokante asperges met citroenpesto


Deze verrassende combinatie van asperges in bladerdeeg komt geweldig tot zijn recht met citroenpesto en yoghurtdip.


Rosbiefcarpaccio met truffelsaus


In slechts een kwartiertje tijd tover jij een maaltijd op tafel die niet zou misstaan in een sterrenrestaurant.



Zalmtartaar


Een vers stukje zalm, een vleugje citroen en de smaak van chardonnay die je lippen streelt terwijl de lentezon jou en je naasten omarmt. 


Limoncello-azijn Spritz


Wat het weer ook is buitenshuis, met dit bruisend zomers drankje waan je je meteen onder de Italiaanse zon.

­čŹ¬ We love Cookies
Deze website maakt gebruik van 'cookies' om u de beste en meest relevante ervaring te geven. U kunt te allen tijde wijzigen welke cookies worden geplaatst.