Olive wood honey spoon 15cm

€ 4,95
Incl. BTW
Op voorraad
default 66214
Omschrijving

Olijfhouten honinglepel. Ondanks de naam, kan je honinglepels voor veel meer gebruiken dan alleen honing. Siropen, gesmolten chocolade en karamel zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor een honinglepel zich leent.

Hoe gebruik je een honinglepel?


1. Dip hem! Dip de honinglepel in de honingpot en hou hem een beetje schuin.

2. Bedek hem! Bedek het einde van de lepel met honing. De makkelijkste manier hiervoor is door het handvat te draaien totdat het einde bedekt is.

3. Draai hem! Draai het handvat langzaam terwijl je de lepel uit de honingpot haalt. Zo lang je blijft draaien met de lepel valt de honing er niet vanaf.

4. Druppel het! Om de honing van de lepel te halen stop je gewoon met draaien. De zwaartekracht zal zijn werk doen en de honing zal vanaf het einde druppelen in een langzame en gelijkmatige stroom, als een gouden waterval.

Al het olijfhout dat we van onze leverancier binnen krijgen wordt op een duurzame manier gewonnen. Het kappen van de bomen wordt gereguleerd door de overheid en voor elke boom die gekapt wordt, wordt een nieuwe geplant. Daarnaast worden alleen olijfbomen gekapt die geen olijven meer produceren. Naast het feit dat deze honinglepel er mooi uitziet, heeft hij dus ook een mooi achtergrondverhaal. Omdat hout een natuurproduct is zal elke set bovendien zijn eigen unieke houttekening hebben.

... 
Meer informatie
Art.nr. 66214
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olive wood honey spoon 15cm