Olijfolie. Het naslagwerk

€ 24,99
Incl. BTW
SKU 65962
E-mail
Alles wat je wilt weten over olijfolie Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliën en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd wordt! In haar boek, Olijfolie!, deelt olijfoliesommelier Wilma Van Grinsven-Padberg haar kennis over en liefde voor olijfolie. Ze ging op zoek naar antwoorden op alle vragen die ze ooit kreeg. Hoe wordt olijfolie gemaakt en hoeveel soorten zijn er? Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude? Hoe moet je olijfolie proeven en gebruiken? Hoe herken je een goede olijfolie? En een slechte? Dit alles en nog veel meer vind je in dit boek, aangevuld met enkele overheerlijke en verrassende recepten! Wilma Van Grinsven-Padberg is gepassioneerd door olijfolie. Ze volgt de opleiding aan de O.N.A.O.O. in Italië en aan het ICC te New York, en is een gecertifieerd olijfoliesommelier. Ze reist de wereld rond om olijfolie te proeven, te jureren in concours en geeft masterclasses aan chefs op topniveau.
Meer informatie
Sample available in store Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olijfolie. Het naslagwerk