Klantenservice

 • Contact

  Heb je vragen over je bestelling of betaling of wil je meer weten over onze producten?

  Je kunt ons altijd bereiken op werkdagen van 09:00u tot 17:00u.

  Tel.+31(0)162472065
  E-mail: Customerservice@oilvinegar.nl

 • Bestellen

  Hoe kan ik een product vinden in de catalogus?

  Maak gebruik maken het menu, de filteropties en de zoekfunctie. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice via: customerservice@oilvinegar.nl

  Kan ik alle getoonde producten bestellen in de webshop?

  In de webshop is een groot gedeelte van ons assortiment te bestellen. Voor het volledige assortiment kun je terecht in onze winkels.

  Kan ik mijn bestelling naar een ander adres laten verzenden?

  Je kunt uiteraard zelf een afleveradres kiezen voor je bestelling. Dit kun je zelf gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. Wanneer je overdag niet thuis bent, kun je kiezen om je bestelling op een andere locatie af te laten leveren, zoals op je werk of bij een familielid dat overdag wel thuis is. Controleer altijd nauwkeurig of je adres volledig is ingevuld en compleet is. Dat voorkomt problemen bij aflevering en het voorkomt langere levertijden. Let op! Wanneer je kiest om een bestelling op je werk af te laten leveren, zorg er dan voor dat de naam van het bedrijf wordt vermeld!

  Ontvang ik een bericht over de voortgang van mijn bestelling?

  Je onvatngt een orderbevestiging per e-mail. Zodra je bestelling in ons magazijn is ingepakt en verstuurd, ontvang je een e-mail van verzending met een track and trace code, zodat je de voortgang van je bestelling kunt volgen.

  Wat moet ik doen als ik geen orderbevestiging per mail heb ontvangen?

  Nadat je een bestelling geplaatst hebt, krijg je per e-mail een bestelbevestiging en factuur waarin alle gegevens nogmaals vermeld staan. Wanneer je geen bestelbevestiging en factuur hebt ontvangen, maar wel een account bij ons heeft, controleer dan of je bestelling daar te zien is. Wanneer je bestelling daar zichtbaar is, dan is de bestelling geslaagd. Wanneer je bestelling daar niet te vinden is of je hebt geen account bij ons, dan kun je het beste even contact opnemen met ons via customerservice@oilvinegar.nl of telefonisch via 0162-472065.  Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

  Wanneer je een bestelling wilt wijzigen of annuleren, raden wij je aan contact op te nemen met de klantenservice via customerservice@oilvinegar.nl

 • Betalen


  Je kunt op 4 manieren betalen bij Oil & Vinegar: per creditcard (Visa, Mastercard en American Express), Paypal, iDEAL en de generic giftcard (oftewel de Oil & Vinegar cadeaubon).

  Creditcard

  Als je kiest voor betalen met creditcard selecteer je Visa, MasterCard of American Express. Vervolgens kun je je creditcardnummer en de vervaldatum invullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd.

  iDEAL

  Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Nadat je de bank hebt geselecteerd, wordt je doorgeleid naar de site van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat je bestelling is betaald.


  Generic Gift Card oftewel Oil & Vinegar cadeaubon

  De giftcards kun je aan het einde van het betalingsproces ingeven, in 2 keer, als het 2 kaarten betreft. Niet op de plaats van de kortingscodes. Daarna kun je een eventuele restbetaling via een door je zelfgekozen betalingsmogelijkheden doen.

 • Verzenden

  Wat zijn de verzendkosten?

  Pakketkosten: € 4.95
  Gratis verzending vanaf €59,-.

  Wat is de levertijd?

  Voor 20:00 uur besteld, is binnen 1 tot 2 dagen in huis. Er kunnen door omstandigheden wijzigingen optreden in de standaard doorlooptijd. Hier is Oil & Vinegar niet verantwoordelijk voor. In de meeste gevallen is een order voor 20:00 besteld, vandaag verzonden. Er geldt een uitzondering op het weekend en feestdagen. Plaats je een bestelling na vrijdag 20:00 uur, dan wordt je bestelling op maandag verstuurd. 

  Zodra het pakket ons magazijn verlaat, sturen wij je een update per e-mail met daarin een Track & Trace-code. Zo zie je precies waar je bestelling zich bevindt. Wij kunnen geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd.


  Wat gebeurt er met mijn pakket wanneer ik niet thuis ben?

  Mocht je bij levering niet thuis zijn, zal de bestelling worden afgeleverd bij jouw naaste buren. 
  In dat geval wordt een bewijs achtergelaten met het huisnummer van de buren waar jouw pakket bezorgd is.

  Orders:

  In het pakket tref je aan: Orderformulier

 • Retourneren

  Ik wil iets retourneren, hoe kan ik dit doen?

  Neem voor het retourneren contact met onze klantenservice, mail naar customerservice@oilvinegar.nl  of bel naar +31(0)162472065. Wij verzoeken je het ordernummer, de aankoopdatum en de producten te vermelden. Je ontvangt het retouradres en een uniek retournummer.

  Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

  De verantwoordelijkheid en kosten van het retourneren komen voor jouw rekening, tenzij anders overeengekomen (bijv. in geval van gebreken). Wanneer je de bestelling ongefrankeerd retourneert zijn wij genoodzaakt extra kosten à € 12,00 in rekening te brengen.

  Mag ik mijn bestelling altijd retourneren?

  Je hebt het recht jouw bestelling binnen 14 dagen na levering te retourneren. Het recht van restitutie vervalt na 14 dagen, waarna de fabrikantengarantie voor zover van toepassing in werking treedt. Houd je bij het retourneren rekening met het volgende:
  - Retouren gelden niet voor producten, die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld i.v.m. hygiëne of die kunnen bederven of verouderen.
  - Retouren mogen alleen in behandeling worden genomen wanneer de bestelling ongeschonden en in originele verpakking wordt geretourneerd
  - Wij kunnen je retour niet in behandeling nemen zonder retournummer.

  Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?

  Helaas is dit niet mogelijk. Je dient contact op te nemen met onze klantenservice.

  Hoe snel wordt mijn retourzending verwerkt?

  Wanneer je een product retourneert, ontvang je een bevestiging wanneer deze is ontvangen en in behandeling wordt genomen. Binnen 30 dagen wordt je geld teruggestort of ontvang je een vervanging van de retour. Om jouw retourzending zo spoedig mogelijk te verwerken verzoeken wij jou de aangegeven procedure te volgen.

  Wat moet ik doen als mijn bestelling niet compleet of beschadigd is?

  Heb je een onjuiste bestelling ontvangen, zijn producten kapot of beschadigd of ontbreken er producten? In dat geval verzoeken wij jou contact op te nemen met onze afdeling klantenservice. Wij adviseren je hoe nu verder en helpen je het probleem op te lossen. Mail naar customerservice@oilvinegar.nl of bel naar +31(0)162472065. 

  Kan ik mijn retouren ook inleveren in Oil & Vinegar winkels?

  Het is niet mogelijk om retouren in te leveren in de Oil & Vinegar winkels. Je kunt jouw producten wel terugbrengen bij het bezoekadres van Assisi BV, Koopvaardijweg 19B, 4906CV Oosterhout NB, Nederland. Maak hiervoor een afspraak met onze afdeling klantenservice. Mail naar customerservice@oilvinegar.nl of bel naar +31(0)162472065.

 • Klachten

  Indien je een klacht hebt kan je contact opnemen met onze klantenservice.

  Je kunt ons altijd bereiken op werkdagen van 09:00u tot 17:00u:

  Tel. +31(0)162472065

  E-mail: Customerservice@oilvinegar.nl

 • Members (loyaliteitsprogramma)

  Word Oil & Vinegar member.

  Spaar punten

  Je spaart 1 spaarpunt bij iedere aankoop van 10 euro. Bij 15 spaarpunten ontvang je automatisch een voucher van 5 euro in je mail en app. Sparen gaat heel snel, want je spaart zowel in de winkels als online!

  Gebruik de app

  In de app kun je zorgeloos shoppen en heb je altijd inzicht in de jouw huidige puntenstand. Je vouchers vind je hier ook terug. Via de app houden we je als eerste op de hoogte van nieuwe acties en limited editions! Hier vind je ook je unieke barcode.

  Vouchers inwisselen

  Vouchers zijn een half jaar geldig. Wissel vouchers zowel online als in onze winkels in. Scan jouw unieke barcode in de winkel. Online selecteer je jouw voucher bij het afrekenen. 

 • App

  Ontdek onze app

  Onze app is beschikbaar op iOS en Android.

  Alles op één plek

  - Altijd je membercard bij de hand
  - Volg je bestellingen
  - Bekijk eerdere aankopen en bonnen

  Spaar voor vouchers
  Word member in de app en spaar voor vouchers

  - 1 punt bij iedere € 10,- aankoopwaarde
  - Voucher van €5,- bij 15 punten
  - Bekijk jouw puntensaldo in de app

  In de app kun je zorgeloos shoppen en heb je altijd inzicht in de jouw huidige puntenstand. Je vouchers vind je hier ook terug. Via de app houden we je als eerste op de hoogte van nieuwe acties en limited editions! Hier vind je ook je unieke barcode.

Oil & Vinegar

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In onze smaakvolle speciaalzaken vind je de beste oliën, verrassende azijnen en tal van heerlijke culinaire geschenken uit de hele wereld. Onze producten worden met zorg geselecteerd en geproduceerd, en dat meestal door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Daardoor behouden de producten hun authentieke smaak en dat próéf je. Van onze olijfolies en azijnen tot onze sauzen en pasta's: ál onze producten zorgen voor een Wow! op je bord en maken een gerecht echt bijzonder. Die Wow! begint al meteen bij een bezoek aan onze winkel, want er is bij Oil & Vinegar altijd veel te zien en vooral ook te proeven. Bovendien kan je bij Oil & Vinegar rekenen op uitgebreid advies van onze enthousiaste medewerkers, zodat je zeker bent van een geslaagde aankoop. En uiteraard pakken wij je cadeaus graag feestelijk voor je in. We like to Add a little Wow!

Oil & Vinegar

Contactgegevens

Je kunt ons altijd bereiken op werkdagen van 09:00u tot 17:00u:

Tel.+31(0)162472065
E-mail: customerservice@oilvinegar.nl 

Voorzorgsmaatregelen tegen Coronavirus

 

Bij Oil & Vinegar volgen we nauwgezet de richtlijnen van de autoriteiten om de verspreiding van het Coronavirus (Covid – 19) te minimaliseren.

Onze medewerkers zijn geïnformeerd om alle voorzorgsmaatregelen te nemen in termen van hygiëne, afstand tot elkaar en onze klanten. Wij hebben ook extra voorzorgmaatregelen getroffen door geen proeverijen klaar te zetten in de winkels. Wil je toch iets proeven dan helpen we je natuurlijk graag met inachtneming van de overige maatregelen. We monitoren de ontwikkelingen en informeren als de situatie mocht veranderen.

We wensen je een goede gezondheid.

Namens jouw Oil & Vinegar team