De lekkerste kerstrecepten
Borrelkrans
De kerstkrans is een teken van geluk, dus waarom laat je dit geluk niet neerstrijken op je bord?
Gevulde portobello's
Een portobello is eigenlijk een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon, maar hij is ó zo lekker.
Roomijs met olijfolie
Dit is misschien wel de meest opvallende combinatie die je ooit hebt geproefd: roomijs met olijfolie en Black Hawaii Salt.
Kabeljauw met Black garlic sauce
Het is niet ongebruikelijk om tijdens het kerstdiner een groot stuk vlees, gevogelte of wild op tafel te zetten, maar heb je wel eens aan een heerlijke kabeljauw gedacht?
Paddenstoelensoep met coquilles
Een chefwaardige paddenstoelensoep in no-time op tafel. Door de gewelde Funghi Porcini Secchi is dit gerecht een ware smaakexplosie in je mond.
Pasta met wittetruffelsaus
Onze feestelijke White Truffle Sauce zorgt ervoor dat jij binnen een oogwenk de állerlekkerste truffelpasta ooit op tafel zet.
Tartaar met truffelsaus
Een lust voor het oog en boterzacht in je mond: ons tartaarrecept.
Panna Cotta
Hoe vol je aan het eind van het kerstdiner ook zit, voor een hemels Italiaans dessert is áltijd plek.
Varkenshaas met Balsamic pearls
Kerst vier je met het lekkerste deel van het varken op je menu: de varkenshaas.