Toggle Nav
open icon Toggle Nav Winkelwagen

Add a little WOW aan je kerstdiner!


Kerst is een moment dat je groots kan uitpakken in de keuken. Het kerstdiner kun je zo gek maken als je zelf wil: van feestelijke voorgerechten, tot aan spectaculaire hoofdgerechten en toetjes. Heb jij nog geen idee wat je moet klaarmaken tijdens de feestdagen? Bij Oil & Vinegar hebben wij de lekkerste producten en kerstrecepten om van jouw kerstdiner een groot succes te maken. Enjoy!


Nieuw in het assortiment:





Beer Chutney


● Klassieke chutney gemaakt met echte Britse ale (1%)

● Rijk van smaak met een subtiele noot van ale en een gebalanceerde zoetzure smaak

● Heerlijk bij vlees, kaas of op een sandwich!


Shop Beer Chutney



Caramelized Onions


Gekaramelliseerde uien met balsamicoazijn

● Waanzinnig lekker bij aardappel, een stukje roodvlees, of als topping op een hamburger of hotdog

● Bevat verder geen onnatuurlijke toevoegingen of smaakstoffen.


Shop Caramelized Onions



Truffle Honey


●  Zoet en zacht, maar met de smaak van truffel.

●  Komt het best tot zijn recht bij zachte en milde kazen, zoals geitenkaas, schapenkaas en brie.

●  Past ook goed bij gerijpte kazen, zoals camembert 


Shop Truffle Honey





Op zoek naar een mooi kerstcadeau? 


Wat ga jij dit jaar als kerstcadeau geven? Iemand een kerstgeschenk geven is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen je graag een handje! Of je nu een cadeau zoekt voor een keukenprinses of een bourgondische hapjesfanaat: met onze uitgebreide assortiment vind jij altijd het perfecte cadeau! Wie ga jij blij maken met een culinair cadeau? Laat je inspireren…


Bekijk alle kerstcadeaus


Cadeau-inspiratie

Met deze cadeausets zit je altijd goed:





Probeer onze Limited Edition

 

Op zoek naar een mooi kerstcadeau? 


Deze prachtige grote fles is gevuld met een Italiaanse extra vierge olijfolie met een heel luxe randje. Er zit namelijk echte truffelschaafsel van zwarte zomer truffel in. Dankzij de mooie fles een streling voor het oog én de smaakpapillen. Perfect om cadeau te doen of jezelf mee te verwennen.

Wees er snel bij, want hij is maar tot en met 31 december 2021 exclusief verkrijgbaar bij Oil & Vinegar!




Kerstdiner tip: Portobello carpaccio met Truffle Soy Sauce



1 persoon |  Voorbereidingstijd: 2 uur | Kooktijd: 10 min


Ingrediënten

  • 190 ML Truffle Mayonnaise
  • 100 ML Truffle Soy Sauce
  • 2 Portobello paddenstoelen
  • 10 GR Pijnboompitten
  • 10 GR Parmezaanse kaas
  • 1/2 Avocado
  • Peper
  • Rucola

Bereiding

  1. Snijd de portobello-paddenstoelen in dunne plakjes en leg ze in een schaal. Giet er vervolgens de Truffle Soy Sauce over, zodat alle plakjes bedekt zijn. Laat minstens 2 uur intrekken.
  2. Pureer het vruchtvlees van de avocado, breng op smaak met wat peper en doe in een spuitzak. Bak de pijnboompitten mooi lichtbruin in een pan zonder vet.
  3. Verdeel de plakjes portobello over een bord, garneer met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en toefjes avocado. Werk af met wat streepjes Truffle Mayonnaise en rucola.



­čŹ¬ We love Cookies
Deze website maakt gebruik van 'cookies' om u de beste en meest relevante ervaring te geven. U kunt te allen tijde wijzigen welke cookies worden geplaatst.