open icon
Winkelwagen

Applicatiemanager (functioneel)

Applicatiemanager (functioneel)

 

Heb jij de smaak te pakken als het gaat om functioneel applicatiebeheer en ben je klaar om de regie te nemen? Dan is Oil & Vinegar in Oosterhout op zoek naar jou!

 

We zijn op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder om het internationale team te komen versterken! Vanuit het hoofdkantoor in Oosterhout werk je samen met onder andere de inkoopafdeling en verschillende externe partijen. Je speelt een cruciale rol in het vormgeven en beheren van al onze applicatie gerelateerde projecten. Een zelfstandige functie binnen een uitdagende, dynamische omgeving!

 

Jouw rol als Functioneel Applicatiebeheerder bij Oil & Vinegar

Als functioneel applicatiebeheerder heb je de leiding over diverse lopende ICT projecten. Zo staat er een groot ERP-project op de planning. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van implementaties en migraties van ICT-omgevingen. 

 

Daarnaast bestaat jouw takenpakket uit:

-          Het coördineren en aansturen van de managet servicepartners;

-          Het signaleren van knelpunten en het aandragen van verbeteringen;

-          Het oplossen van ICT vraagstukken;

-          Het verbeteren van de ICT-strategie van de organisatie en het vormgeven van hun beleid. 

 

Dit breng je mee

Oil & Vinegar is op zoek naar een communicatief vaardige, sociale en zelfstandige medewerker. Jij gaat namelijk actief samenwerken met alle verschillende afdelingen binnen de organisatie. Je bent oplossingsgericht en gaat gestructureerd te werk. Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen en affiniteit met retail. Daarnaast heb jij: 

 

·         Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting ICT;

·         4 à 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

·         Kennis van Azure (m.n. Azure Active Directory en Endpoint Manager);

·         Ervaring met kassa systemen is een pré;

·         Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Dit bieden wij jou

Oil & Vinegar biedt een afwisselende rol bij een populaire, groeiende organisatie! Je krijgt als functioneel applicatiebeheerder veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er wordt van je verwacht dat je al snel de leiding gaat nemen in projecten. Je rapporteert direct aan de Financieel Directeur. Er heerst een informele en prettige werksfeer binnen de organisatie en er is voldoende ruimte voor innovatie en ondernemerschap!

 

Oil & Vinegar biedt daarnaast mooie arbeidsvoorwaarden aan waaronder:

 

·         Een laptop en een reiskostenvergoeding;

·         Goede pensioenregeling, (2/3 betaald door Oil &Vinegar);

·         Flexibele werktijden en mogelijkheid om hybride te werken; 

·         Een aantrekkelijke personeelskorting op de unieke Oil & Vinegar producten;

·         De mogelijkheid om cursussen en certificaten te behalen;

·         Een fietsplan; 

·         Diverse uitjes met het team.

 

Bedrijfsprofiel

Oil & Vinegar is opgericht in 1999. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van culinaire producten en accessoires, met een focus op hoogwaardige mediterrane voedselproducten en culinaire geschenken. Oil & Vinegar heeft internationale aanwezigheid met winkels en vestigingen over de hele wereld. Ze hebben een wereldwijd netwerk van locaties waar klanten hun producten kunnen ontdekken.

 

Hoe nu verder?

Is dit interessant voor jou en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar maggy@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Maggy Bogaers via telefoonnummer 013-303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT ondersteunt Oil & Vinegar bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.