Crema al gianduia 180g

€ 6,95
€ 3,86 / 100g
Incl. BTW
Op voorraad
SKU 65753
E-mail
Zoete hazelnoot-chocoladepasta, een van de drie verslavend lekkere Siciliaanse pasta's uit ons assortiment.Goddelijk op brood, toast en croissant. Geweldig voor het vullen/garneren van taarten, cakes en zelfgebakken koekjes. Prima geschikt voor het maken van hazelnoot-chocolade-ijs. Probeer ook onze Crema di Mandorle (amandelspread) of Crema al Pistacho (pistachespread).
Meer informatie
Sample available in store Nee
Ingrediënten suiker, plantaardige oliën (zonnebloem- en koolzaadolie in wisselende verhoudingen) en vetten (palm, palmpit), hazelnoten (6%), cacaopoeder, magere melkpoeder, cacaoboter, weipoeder (melk), emulgator: sojalecithine, aroma: vanilline.
This product contains: soja melk noten hazelnoten
Voedingswaardetabel EU
Waarde per 100 G
Energie in KJ 2,592 KJ
Energie in KCal 619 KCAL
Vetten 47.5 G
Waarvan verzadigde vetten 12.1 G
Koolhydraten 49.0 G
Waarvan suikers 49.0 G
Eiwitten 6.7 G
Zout 0.15 G

Ontdek hoe dit product wordt gebruikt in de volgende recepten